Härliga känslor & nystart!!

Midsommardagen och det har kommit lite regn. Detta gör ju heltklart mina växter glada, jag som har gett mige in på att allvarligt odla grönsaker i år. Då är det vuxenpoäng när man har sakffat en regntunna och det är grymt bra!! Gårdagens firande var magiskt. Kan inte minnas en midsommar där vi kunde sitta ute hela kvällen och inte ens behövde sätta på oss en tröja, förutom för knotten..

Jag sitter nu och lägger upp kurser och löpande kalsser inför hösten. Ska bli så galet kul att ha egen lokal. Skrev på kontrakt för några veckor sedan för att ta över Lena Bonanders lokal på Riverside i Uddevalla. Så tacksma över att hon kontaktade mig och frågade om jag ville ta över när hon skulle sluta vara där.

Detta ger mig möjligheten att bla fortsätta med de kurser jag haft tidigare: yin, yang, sittande/stående, gravid och mama-bebisyoga, MEN det ska bli så kul att prova på en klass enbart för män. Tänk bara hur många män det finns därute med grymt stela kroppar som hör om yoga, men som inte känner sig bekväma med att gå till en klass. I detta forum är det bara män som är välkomna och alla är i samma båt. Läs mer under yoga!

Nu är det bara att sy ihop tider och gå ut med info så att så många som möjligt hittar hit :o).

Go lördag!!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Dela

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Event & kurser

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Inget Spam, bara nyttiga notiser och uppdateringar.

Kategorier

Relaterade Inlägg

Förändring och tacksamhet

Nu byter jag destination igen. From september kommer jag att erbjuda min massagepraktik på Ljungvägen 11 i Uddevalla. Det är i mitt eget hem. Flyttar

Närvaro

Ahhh, detta är inte helt lätt. Att vara där när du är i samtal med någon. Att lyssna på kroppen under olika typer av aktivitet

Kärlek till dig själv

Veckans intention handlar om att ge sig själv kärlek. JAg menar både i att vårda kroppen och knoppen. Knepigt det där att vi så klart

Lyssna på kroppen och ditt inre

Är detta något du gör? Lyssnar du när kroppen meddelar dig på olika sätt och vill ha din uppmärksamhet? Vilka tecken kan kroppen ge? Vilka