Om mig

Vem är jag?

Inbiten Uddevallabo som försökte bo både i Stockholm och Göteborg på 90-talet, men fastnade ändå här till slut och trivs oförskämt bra. Bor i hus tillsammans med min man och två tonårsbarn. Är från början “kontorsråtta” men efter sjukskrivningar pga stress började jag fundera på annat att göra. Började träna på Friskis och Svettis januari 2011 och blev tillfrågad att bli ledare.

Då väcktes tanken om att hjälpa människor utanför träningslokalen med kost, träning osv; MEN inte massage…. jag letade utbildning och den jag fastnade för var Friskvårdskonsult på Axelsons i Göteborg. Problemet var att den innehöll massörutbildning. Det var bara att bita ihop och “genomlida” den delen och sedan fokusera på det som jag tyckte verkade roligt. Upptäckte att jag tyckte om att massera och har sedan fastnat där :o). Hösten 2012 sa jag upp mig från min fasta anställning på Bixia som kundtjäntmedarebetare och administratör och gick helhjärtat in för att arbeta med mitt egna företag, Sinensis Hälsa & Harmoni, jag startat under utbildningen. Nu 6 år senare är det fantastiskt att kika i backspegeln och se vad jag har åstadkommit. Yogan har växt och jag kan leva på att göra det jag älskar och brinner för. 

Jag känner tacksamhet varje dag för de människor jag möter i mitt arbete på massagebänken, i yogasalen och runtomkring. Känns härligt när jag kan göra skillnad i kroppar och knoppar och att det jag har med mig i bagaget kan hjälpa andra på vägen.

Varmt välkomna till mig och min verksamhet!


GlobalYoga

GlobalYoga, Vad är det och varför valde jag det?

GlobalYoga är en yoga stil utvecklad för 2000-talets människa. Fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. GlobalYoga är grundad av Johanna Hector. Om du är intresserad av mer info om Global Yoga, klicka på bilden bredvid.

Jag har yogat till och från sedan 2005, men inte på allvar förrän 2015. Hösten 2016 deltog jag på en yogahelg i Munkedal där gästinstruktören var Veronica Vevve Jäderlund. Hon har själv kopplingar till GlobalYoga och hennes sätt att förmedla yoga gjorde mig hänförd. Sagt och gjort anmälde jag mig till grundutbildningen och i februari 2017 startade min resa med GlobalYoga. 

Jag har sedan dess vidareutbildat mig inom stilen i GlobalYoga Mama, Anatomi Assistering och GlobalYoga Yin. Har även deltagit i Workshops hos Johanna Alvin på Studio Flow i Göteborg. Eftersom anantomi ligger mig varmt om hjärtat blev det även där en fördjupning i Anatomi/assistering.

Yoga för mig är rening av både kropp och själ. Yogan har hjälpt mig i min resa att ta mig tillbaka och ständigt hålla mig på vägen efter sjukskrivningar pga stress. Yogan är ett fantastiskt verktyg för kropp och knopp. Även om du bara gör 5 min om dagen så gör det gott för heeela dig!!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Dela

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Event & kurser

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Inget Spam, bara nyttiga notiser och uppdateringar.