Yoga i Uddevalla

Boka yoga här

Schema och priser höst 2021 här

GlobalYoga Yang

En form där olika yogatraditioner möts från hela världen. Grundaren, Johanna Hector, önskade en stil som är till för alla och med inspiration från sina resor runt om i världen skapade hon Globalyoga. Mentala intentioner som vävs samman med fysiska utmaningar. 

GlobalYoga Yin

En form där vi fokuserar på kroppens bindväv, ligament och leder. Genom positioner sittandes och liggandes som hålls i allt från 3-8 eller mer minuter stärker vi kroppen och får den att slappna av. Man kan kalla det en materialsport eftersom vi använder oss av filtar, yogablock, bolster mm för att kunna slappna av så mycket som möjligt samt fokusera på den delen vi jobbar med i varje position.

Ifall du är stressad och har svårigheter att varva ner, är mycket spänd och stel, har problem med cirkulation eller är emotionellt upprymd är Yinyoga något för dig. Du får ett bra komplement till mer aktiv och flödande yoga eller annan fysisk träning. 

Sittande yoga

I samband med att man blir allt äldre är det viktigt att upprätthålla rörligheten, styrkan och balansen för att i sin tur undvika eventuella fall och skador. De tre delarna är alla något vi jobbar mycket med i yogan. En förbättrad balans hjälper dig att undvika fall som leder till skador samtidigt som skelettet skyddas bättre då det stärks upp samtidigt som den muskulära styrkan ökar. Genom en regelbunden praktik kan du lindra, såväl som förebygga skador och åldersrelaterade sjukdomar. Men yogan är så mycket mer än bara det fysiska man ofta pratar om, det handlar även mycket om att skapa harmoni och balans mentalt genom att hitta fokus och bli tryggare i sig själv.

Yoga är för ALLA

Fördelar med yoga

  • Balansen förbättras och förebygger fallolyckor
  • Kroppens muskler och leder stärks, vilket förebygger skador
  • Cirkulationen i kroppen ökar
  • Kroppens rörlighet bli större när vi mjukar upp och sträcker ut musklerna
  • Bidrar till förbättrad sömn
  • Skapar lugn och ro i kropp och sinne
  • Kan minska oro
  • Ger ett ökat fokus

Med belägenhet i Uddevalla välkomnar jag alla i närhete

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Dela

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Event & kurser

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Inget Spam, bara nyttiga notiser och uppdateringar.